Replata Foundation

sq Albanian

Ne ofrojmë platformën dhe resurset e duhura për të sjellë ndryshimin aty ku nevojitet më shumë!

Ne ofrojmë platformën dhe resurset e duhura për të sjellë ndryshimin aty ku nevojitet më shumë!

Fokusi ynë?

Sektorët tanë

Mirëqënia e familjeve në nevojë

Studimet Mjekësore

Arsimi

Ne besojmë se çdo moment i bukur dhe i lumtur, bashkë me imperfeksionet, kalohet më mirë në një komunitet të eksperiencuar!

Ne besojmë se çdo moment i bukur dhe i lumtur, bashkë me imperfeksionet, kalohet më mirë në një komunitet të eksperiencuar!

Impakti ynë

Çfarë ndryshimesh sjellim ne?

Humanitarizëm

Mjekësi më e mirë

Mundesi studimi jashtë vendi

Historitë e bukura kanë nevojë për Heronj!

Ndihmoni një komunitet në nevojë për ndryshimin që i duhet!

Dëshironi të bëheni pjesë e një komuniteti të madh i cili do të sjellë ndryshim në shoqëri?

Ne do ta vlerësonim jashtë mase kontributin tuaj!

Dëshironi të bëheni pjesë e një komuniteti të madh i cili do të sjellë ndryshim në shoqëri?

Ne do ta vlerësonim jashtë mase kontributin tuaj!