Replata Foundation

sq Albanian

Ne ofrojmë platformën dhe resurset e duhura për të sjellë ndryshimin aty ku nevojitet më shumë!

Replata Foundation është një organizatë e cila është krijuar nga persona të cilët duan të sjellin ndryshime social-ekonomike dhe një rritje të mirëqënies së shëndetit fizik dhe moral të njerëzve.


Arsyeja e krijimit të këtij fondacioni ka qënë dhe vazhdon të jetë për të sjellë ndryshim, aty ku shumë të tjerë nuk e kan konsidueruar, për të sjellë mundësi tek njerëzit që shumë të tjerë nuk kan ofruar dhe mbi të gjitha të krijohet një shoqëri me më shumë oportunitete, me më tepër integritet dhe eksperiencë!

Misioni

Të ndryshojmë jetë nëpërmjet investimeve të duhura në sektorët duhur, për një shoqëri më të mirë

Vizioni

Të sjellim një ndryshim rrënjësor në mirëqënien social-ekonomike

Vlerat

Integritet, Energji, Korrektësi