Replata Foundation

sq Albanian

Misioni ynë është të sjellim një ndryshim rrënjësoj Social-Ekonomik mbi jetët që ne do të prekim

Fokusi ynë?

Sektorët tanë

Mirëqënia e familjeve në nevojë

Studimet Mjekësore

Arsimi

Suportimi i Familjeve në Nevojë

Të shohësh një individ të qeshi është një ndjesi Unike, por të shohësh një familje të shëndetshme të lumtur është një eksperiencë afër Divines.

Familja është uniteti i një shoqërie të shëndetëshme dhe nëse guida e duhur ofrohet në individët e duhur, çdo gjë përmirësohet si në aspektin Social dhe Ekononik.

Këto kohë të vështira kërkojnë ndihmën e duhur nga institucionet e duhura, ndaj ne jemi këtu,

Këtu për njerëzit!

Studimet Mjekësore

Arsyeja përse një pjesë e madhe e Fokusit tonë është vendosur në studimet mjekësore është, pasi vizioni ynë qëndron mbi përmirësimin e kualitetit të jetës dhe një faktorët kryersorë për ta bërë këtë të mundur është sektori i shëndetësisë

E gjithë Bota këtë periudhë ka vuajtur prej sëmundjeve pandemike dhe shumë jetë jan humbur nga mosgjetja e zgjidhjes së duhur, apo mungesa e resurseve,

Jeta është një kosto shumë e lartë për tu paguar nga neglizhenca e sëmundjeve që çdo ditë shfaqen kundrejt nesh

Është kjo arsyeja përse Replata Foundation do t'i japë rëndësinë e duhur studimeve mjekësore dhe zgjidhjen problemeve.

Studimet Mjekësore

Arsyeja përse një pjesë e madhe e Fokusit tonë është vendosur në studimet mjekësore është, pasi vizioni ynë qëndron mbi përmirësimin e kualitetit të jetës dhe një faktorët kryersorë për ta bërë këtë të mundur është sektori i shëndetësisë

E gjithë Bota këtë periudhë ka vuajtur prej sëmundjeve pandemike dhe shumë jetë jan humbur nga mosgjetja e zgjidhjes së duhur, apo mungesa e resurseve,

Jeta është një kosto shumë e lartë për tu paguar nga neglizhenca e sëmundjeve që çdo ditë shfaqen kundrejt nesh

Është kjo arsyeja përse Replata Foundation do t'i japë rëndësinë e duhur studimeve mjekësore dhe zgjidhjen problemeve.

Mundësi Arsimi

Shoqëria është ndërtuar ndër vite nga njerëz të cilët kanë patur ide dhe koncepte mbi faktin sesi ta bëjnë këtë vend më të mirë

Pikërisht këto ide vijnë nga brezi i ri, nga fëmijët tanë, studentët, të mbushur me energji dhe inovacion, ai është brezi i cili do ta çojë përpara shoqërinë drejt ditëve më të mira

Ne duam që secili individ të ketë një mundësi të barabartë me të tjetrët për tu arsimuar qoftë në Shqipëri apo jashtë saj

Për një të ardhme më të mirë!